Litt om ScanGlide

 

scanglide mix

 

ScanGlide er en produsent av skiprodukter, og lager fluorfri skismøring ved hjelp av nanoteknologi.

 

Selskapet er relativt nytt, de har ikke holdt på mer enn litt over 2 år, og har allerede produktene sine hos mange veletablerte sportsbutikker rundt om i landet.

 

Les også: Norsk langrenn innfører forbud mot fluorsmurning

 

ScanGlide: Den fluorfrie glideren

 

Etter at det ble kjent i nyhetene nå nylig at det vil bli fluorforbud, så har ScanGlide fått en stor økning i antall salg. Grunnen til dette er at ScanGlide leverer de beste gliderene uten fluor, og mange har fått med seg etter mangfoldige saker de siste årene, at fluor er helsefarlig.

 

Selskapet har i samarbeid med blant annet “Tøffest uten fluor” jobbet for å få et forbud mot det helseskadelige stoffet, og omsider så har komiteen i Norsk langrenn gjort noe med saken etter mange forespørsler.

 

 

Prosjektet

 

ScanGlide ville ha en mobilapplikasjon designet og utviklet av oss for å øke synlighet til produktene sine,  i tillegg til å øke kundeforhold.

 

De ville ikke slå seg til rette med å kun markedsføre produktene sine i appen, de ville også legge til funksjoner for å gjøre det lettere for folk som skal ut å stå på ski.

 

Vi la blant annet inn en seksjon med hvordan produktene deres skal bli påført på en riktig måte, og vi la inn en seksjon hvor folk som er ute å går på ski kan dele skiopplevelsen sin med ScanGlide gjennom å sende inn videoer.

 

Vi la også inn populære skisteder, og vi koblet disse opp til posisjon. Det vil si at når du går inn på denne seksjonen i appen, så dukker populære skisteder opp, og de blir kategorisert etter hvem som er nærmest din posisjon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ScanGlide ville også vise produktene sine i appen, og derfor sorterte vi de på en ryddig måte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menyen:

 

 

 

ScanGlide ville også gjøre det enklere for brukerne av produktene deres å få instruksjoner for hvordan man påfører skismøringen riktig via video-instruksjoner, og derfor la vi inn en video-seksjon med alle påføringsvideoene deres i appen:

 

 

 

Prøv den ut selv!

 

Appen er nå tilgjengelig i både Google Play og Apple App Store.

mobilapplikasjon app store

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *