Det har aldri vært lettere å bli synlig for verden

sosiale medier mix mediebyrå

Få utnyttet alle fordelene som ligger i sosiale medier

I dag har bedrifter en helt unik mulighet til å bygge tettere forhold med kundene ved å gi et innblikk i bedriften sin hverdag, og i tillegg dele kunnskap, historier og gi verdi til følgerne.

 

Ved å samarbeide med oss så vil de sosiale mediene være i gode hender, mens man kan fokusere og bruke tid på kjernevirksomheten i bedriften.

 

Styring av sosiale medier

  • Innholdsproduksjon: Vi skaper engasjerende og interresant innhold av høy kvalitet som kan vi dele med følgerne. Gjennom å skape innhold av høy kvalitet som interreserer kundesegmentet som følger bedriften, så bygger man forhold gjennom å vise at man er villig til å bruke tid, ressurser og energi på å lage innhold som kan bli konsumert av følgerne, og det vil også føre til flere følgere over tid – i tillegg til mer engasjement rundt det bedriften driver med.

  • Publisering & planlegging: Vi holder de sosiale mediene oppdatert ved å jevnlig publisere innhold.

Betalt annonsering (full service)

I tillegg til å styre de sosiale mediene så kan vi også tilby å markedsføre bedriften gjennom betalt annonsering. 

 

Her kan vi tilby:

 

  • Annonseopprettelse og administrasjon: Vi skaper kreative og målrettede annonseringer i sosiale medier – både kortsiktige og langsiktige. Vi holder også kampanjene oppdatert ved at vi tar oss av administrasjon.

  • Analyserapporteringer: Vi holder bedriften oppdatert ved å levere innsikt og data rundt annonsekampanjene.