SEO til bedrift

Søkemotoroptimalisering til bedrift

 

søkemotoroptimalisering

 

Å utføre en god SEO går ut på å jobbe med innholdet, og oppnå relevans og autoritet i søkemotorene.

 

Når man har en bedrift på internett så vil man kjempe for å være synlig på de relevante søkeordene etter hvilke bransje man er i, og det å utføre en SEO handler mye om å utforme en god strategi for hvordan man skal dukke opp under de søkeordene som kundesegmentet bedriften er ute etter søker på.

 

Her er et eksempel for hva som er relevante søkeord for Mix:

 

 

På bildet over ser du at dersom man søker på “mobilapp til bedrift” så kommer en link til vår nettside på 1. og 2. plass i søkeresultatet.

 

Relevans og autoritet

 

Da vil vi ha mulighet til å få inn flere kunder som er ute etter å få mobilapp utviklet til sin bedrift (relevans), og det vil føre til mer trafikk til nettsiden og potensielt mer arbeid for oss (autoritet).

 

Her kan man se et eksempel på hvordan ScanGlide dukker opp på 1., 2., 3., og 4. plass på søkeresultatene, dersom man søker på “fluorfri glider“.

 

 

ScanGlide selger fluorfrie glidere, og de ønsker derfor at folk som søker etter fluorfrie glidere skal finne deres produkter.

 

Les også: Hva er en søkemotoroptimalisering (SEO)?

 

Bestilling

 

Dersom du er interresert i at vi skal utføre en SEO for din bedrift, så ta en samtale med oss på e-post: kontakt@mixmedia.no, så kommer vi frem til en rettferdig pris for prosjektet.

 

Prisen er veldig avhengig av omfanget av prosjektet, og vi har derfor ingen fast pris for jobber som dette.

 

mix mediebyrå

Med vennlig hilsen,

Mix Mediebyrå