Om oss

mix bedrift mediebyrå

Vår visjon

 

Mix Media AS er et mediaselskap som ble startet i oktober 2018, og vi har vårt hovedkontor i Bergen.

 

Vi hjelper hovedsaklig bedrifter med merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon.

 

Selskapet ble startet med en visjon om å kunne tilby forskjellige digitale tjenester til bedrifter, med mål om å hjelpe bedrifter å gjøre det bedre på den digitale fronten.

 

I den digitale alderen vi lever i så foregår mye av konkurransen om å få oppmerksomhet til det rette kundesegmentet på internett, og det er ofte her man har best mulighet til å markedsføre bedriften og være synlig for personer som er på jakt etter det bedriften kan tilby.

 

Vårt engasjement

 

Vi har vårt miljøengasjement “Mix Miljø” som vi har stort fokus på, og hovedmålet med dette prosjektet er å hjelpe bedrifter med overgangsfasen fra miljøskadelige papirannonseringer og over til mer miljøvennlige digitale løsninger.

 

Vi bruker vår anledning som et B2B-selskap å informere bedrifter om de negative konsekvensene det har for miljøet å bruke papirannonseringer, og vi prøver å få flest mulig bedrifter med på miljøtiltaket vårt.

 

Vår kompetanse

 

Dette er noe av det vi er gode på:

 

  • Konverterings- og søkemotoroptimalisering

  • Digital markedsføring

  • Utvikling og design av nettside

  • Utvikling og design av mobilapplikasjon

  • Grafisk design

  • Merkevarebygging

  • Kommunikasjon

 

Vi har bred kompetanse og vi kan bidra med både den kreative og den logiske delen når vi utfører prosjekter på vegne av bedrifter.

 

Les også: Hvorfor velge Mix?

 

Vår filosofi

 

Filosofien i Mix er at det er alltid den bedriften som har best kombinasjon av kvalitet og pris som vil gjøre det best over tid, men dersom ingen finner bedriften så vil hverken prisen eller kvaliteten ha noe å si.

 

Derfor er vår jobb å hjelpe bedrifter med å bli synlige for flere kunder slik at bedriften kan få større kundegruppe. Da er det bare opp til bedriften å levere prisen og kvaliteten.

Vårt formål er å hjelpe bedriften din med å henge med i en stadig mer digitalisert verden