Mobilapplikasjon

Spørsmål og svar: Mobilapplikasjon

SpørsmålDersom vi får utviklet en bedriftsapp, vil jeg måtte bruke mye tid på dette?

Svar: Nei, ikke nødvendigvis.

Når vi lager mobilapplikasjoner til bedrifter, så inngår vi en mediebyråavtale som er på 500,- i måneden, og denne inkluderer at vi holder appen oppdatert.

Det eneste vi trenger er å vite hvilket innhold og hvilke endringer som er ønsket.

Dersom det er radikale endringer i hele infrastrukturen i appen, så er vi nødt til å ta en ny prisantydning, men å holde den oppdatert og gående med nytt innhold kan vi gjøre for bedriften.

SpørsmålHvordan er en vanlig prosess når en bedrift får utviklet en mobilapplikasjon?

Svar: Den mest vanlige prosessen er at vi blir informert av bedriften hva som er mål og strategi med appen, og så lager vi et design/utkast.

Dersom bedriften godkjenner dette, så går vi videre og starter produksjon. Når vi har produsert den ferdig, så blir vi enige om strategi rundt lansering, og så publiserer vi den på Google Play og App Store.

SpørsmålVil det være mulig å forme mobilapplikasjonen over tid?

Svar: Ja, absolutt!

Når en bedrift kjøper en mobilapplikasjon så er det egentlig en plattform de kjøper, og denne kan formes over tid etter ønske.

SpørsmålHvordan er det med annonseinntekter via appen?

Svar: Dersom bedriften vil tjene penger på eksterne eller interne annonseavtaler på mobilapplikasjonen, så fordeler vi vanligvis 70-30 i favør bedriften, med mindre det er spesielle tilfeller.

SpørsmålHvor raske er dere med å oppdatere applikasjonen etter bedriften sitt ønske?

Svar: Vi er veldig raske, og vanligvis så blir det fikset med én gang.

SpørsmålHva skjer hvis vi ikke vil ha mobilapplikasjonen lenger?

Svar: Dersom det er ønsket å avslutte avtalen, så er dette mulig å gjøre siden vi ikke har noen binding på mediebyråavtale for mobilapplikasjon. Prosessen består av at vi fjerne applikasjonen fra butikkene, og avslutter den månedlige kostnaden på 500,- for vedlikehold, lisensiering og drift.