Mix Miljø- fra papir til digitalt

 

Bedrifter som har Mix Miljø-sertifikat på nettsiden, eller andre plasser, er bedrifter som har støttet Mix sitt miljøengasjement, og disse bedriftene har ingen form for miljøskadelige papir-annonser.

 

Gå bort fra miljøskadelige papirannonseringer til smartere og mer miljøvennlige digitale løsninger 

 

Det blir frigjort skadelig miljøgasser under produksjon av papir, hvor de vanligste utslippene er nitrogendioksid og svoveldioksid.

 

Når store aktører sender ut flere tonn med kundeaviser ut i postkassen til husstander, så fører dette til veldig mye unødvendig nedhugging av trær, og i tillegg blir det sluppet ut veldig mange skadelige stoffer ut i naturen.

 

Dette kan lett være unngått.

 

Det er både smartere og mer miljøvennlig å ha digitale løsninger i stedet.

 

miljøengasjement

 

Oppfordrer alle bedrifter til å bli med

 

Vi oppfordrer alle bedrifter til å bli mer miljøbevisst, og vi hjelper bedrifter med overgangsfasen fra papir til digitale løsninger.

 

Vi spør alle bedrifter vi jobber med om å bli med på engasjementet, og måten vi gjøre dette på er at vi sender et sertifikat som alle bedrifter som ikke bruker papirannonser vil kunne få av oss gratis, og på denne måten vil dette øke bevisstheten om miljøengasjementet vårt, i tillegg til at bedriften viser at de er miljøbevisste og at de tar ansvar for å ikke være enda en belastning for naturen.

 

Vi vil sende sertifikatet sånn at det kan bli lagt ut på en av de digitale plattformene som bedriften bruker, f.eks på hjemmesiden, og det kommer da til å være mulig for de besøkende å trykke på sertifikatet og bli videresendt til en side hvor det står informert hva det betyr.

 

Vi har som et B2B-selskap kontakt med mange forskjellige bedrifter, og vi har derfor anledningen til å både informere bedrifter som vi samarbeider med om hvor miljøskadelig produksjonen av papir er, og vi har muligheten til å hjelpe bedrifter vi samarbeider med til å gå over til digitale løsninger som er bedre for miljøet.

miljøengasjement