Har du lyst til å være med på laget i et spennende selskap med høye ambisjoner?

Vi skal utvide teamet vårt, og vi søker derfor etter flere flinke konsulenter.

I Mix så får konsulentene mulighetene til å være med på å bygge selskapet sammen med oss, og alle vil kunne ta del i vår videreutvikling.

 

Vi søker kreative sjeler som deler våre ambisjoner om å være best i Norge på det vi driver med.

 

Her er noen av stillingene vi trenger flere folk til:

 

  • Tekniker : Web/app-utvikler med sans for brukervennlighet og design. 

  • Skribent : Vi trenger en kreativ skribent som klarer å ordlegge seg på en måte som er både informativ og interresant for leserne. Dette kommer til å være gjennom egne blogg-innlegg på nettstedet vårt, og gjennom innholdsproduksjon for bedrifter vi samarbeider med.

  • Møtebooker: Vi trenger en positiv og hyggelig person som er komfortabel med å ha dialoger over telefon. Det vi ser etter i denne personen er ikke nødvendigvis en “selger-type”, men heller en person som har kunnskap om det vi driver med, og som er god til å kartlegge behov og formidle verdi, slik at det blir satt opp et møte som begge parter kan få positive ting utav.

 

 

Vi holder intervju i våre lokaler i Strandgaten 223, og hvis du tror at du er rett mann/kvinne for en av stillingene vi lyser ut, så ta kontakt på:

 

E-post: simenhusum@mixmedia.no

 

Ta gjerne å send en mail om hva du tror du kan bidra med, og hvis du har relevant informasjon (tidligere erfaringer, referanser, osv) så er det et stort pluss.

 

Håper å høre fra deg!