Få en intern-app utviklet til bedriften din

 

 

Mix har utviklet en egen internapp som vi selger til bedrifter. Denne appen vil fungere som et positivt bidrag for alle bedrifter som vil gjøre ting lettere, og som vil ha et mobilt nettverk som ansatte kan bruke. Mobilmarkedet er det raskest voksende markedet, og det blir stadig enklere mobilløsninger for bedriftsledere som vil gjøre det lettest mulig for de ansatte å følge med på oppdateringer, møter, informasjon, etc.

 

Les også: Fordeler med internapp

 

Send push-varsel

 

Fra kontrollpanelet kan du sende push-varsel til alle som bruker appen. Du kan også planlegge å sende ut et push-varsel til en bestemt tid. 

 

Belønn de ansatte

 

Dersom det er ønskelig, så kan vi ha en seksjon hvor de ansatte vil få poenger. Grunnlaget for å få poengene er opp til bedriften.

 

Når brukerne har innløst x-antall poenger, så kan bedriften belønne den ansatte. 

 

I “Min profil”-seksjonen, så vil ansatte ha full oversikt over poengene.

 

Måten de ansatte får poenger på kan enten være en QR-kode som henger på arbeidsplassen (Som de kan scanne med en QR-scanner vi legger inn i appen), eller det kan være via posisjon.

 

Egendefinert design

 

Når en bedrift bestiller en internapp av oss, så har de mulighet til å komme med ønske om hvordan designet skal se ut. Da blir vi enige om blant annet hvilke fargekombinasjoner som er ønsket.

 

Vi lager appen med de samme funksjonene som eksempelbilde øverst, men vi kan fjerne noen funksjoner om det er ønskelig. Det er også mulig å få lagt til flere funksjoner.

 

Eksklusiv tilgang til kontrollpanel

 

Når internappen er ferdig så sender vi ut en invitasjon hvor klienten vil ha tilgang til et kontrollpanel. Fra dette kontrollpanelet kan man sende ut push-varsel til alle brukerne av appen, legge ut dokumenter, legge ut nyheter, legge ut nye arrangementer etc.

 

Her vil man også ha full tilgang til det som har blitt sendt inn fra brukerne av appen.

 

SSL-sertifikat

 

Kontrollpanelet som vi setter opp til klienten vil være sikret med SSL-sertifikat. 

 

Kort leveringstid

 

Vi har allerede laget alle funksjonene for denne appen, så det eneste vi trenger er å skreddersy innhold og design til bedriften sine ønsker. 

 

Pris fra kr 10.500,-

 

Artikler om internapp:

 

Infografikk: Spar kostnader med en bedriftsintern app

Mix: Fordeler med internapp