I denne bloggen så publiserer vi egne artikler som er ment for å informere og inspirere bedriftsledere, gründere, studenter og hvem som helst andre som vil lære mer om merkevarebygging og markedsføring.
mix media logo
Mix Mediebyrå

Oppsummering av gode bøker

jab jab jab right hook by gary varynerchuk

Jab, Jab, Jab, Right Hook! (Oppsummering)

Boken er skrevet av Gary Vaynerchuk, og består av markedsføringsstrategier i sosiale medier som virkelig fungerer.

seth godin

This is Marketing (Oppsummering)

Seth Godin har inspirert millioner av gründere, markedsførere, bedriftsledere og fans over hele verden.

made to stick book

Made to Stick (Oppsummering)

Hvordan får man idéer og konsepter til å "klistre" seg i hjernen til folk? Brødrene Dan og Chip Heath har forsket på dette, og de har laget 6 prinsipper.

22 immutable laws of marketing oppsummering

22 Immutable Laws Of Marketing (Oppsummering)

Boken forteller om 22 "fysiske lover" innen markedsføring, og er skrevet av markedslegendene og bestselgende forfattere Al Ries og Jack Trout.

Merkevarebygging

merkevarebygging bedrift

Merkevarebygging (med eksempler)

Gjennom å bygge en sterk merkevare så forsøker mange bedrifter å knytte assosiasjoner til produktene sine gjennom følelser, status og verdi.

Hva er merkevarebygging?

Den økte merkevarebevisstheten har gjort at merkevarebygging og det å skille seg ut på en positiv måte har blitt viktigere enn noen gang.

Markedsføring

marketing mix

Hva er "marketing mix" ?

Markedsmiksen er en kombinasjon av faktorer som kan styres av en bedrift for å påvirke forbrukerne til å kjøpe tjenestene eller produktene til bedriften.

innholdsmarkedsføring

Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring handler om å lage innhold som gir verdi til kundene, med et formål om å skape engasjement og interesse rundt det bedriften driver med, og på denne måten tiltrekke seg kunder over tid.

markedsegmentering

Hva er markedsegmentering?

Fordelen med å segmentere er at man treffer forbrukerne med et individuelt budskap, i motsetning til massekommunikasjon hvor man treffer alle med samme buskap.

inbound marketing

Hva er inbound marketing?

Inbound marketing handler ikke om å rope høyest, men å kunne gi nyttig verdi tilbake til kunden. Inbound marketing er en mer human og kundesentrert måte å markedsføre på.

Kommunikasjon

hva er en chatbot

Hva er en chatbot?

Digital kommunikasjon er i en stadig endring, og et av de tingene som blir satset mye på er å lage chatboter som kan hjelpe bedrifter med kundeservice og andre ting.

Kommentarer

digital markedsføringsbyrå

4 grunner til at din bedrift trenger et digitalt markedsføringsbyrå

Bedrifter bruker større og større deler av markedsbudsjettet sitt på digital markedsføring, og det er estimert at denne investeringer kommer til å fortsette å vokse i årene fremover.