6 tips: Nettside for bedrift

 

mix mediebyrå 6 tips bedrift nettside

 

Her er en liste vi har laget med 6 veldig enkle ting som kan bli integrert i nettsiden til bedriften, og som kan ha positive innvirkninger.

 

Vi hjelper også bedrifter med å integrere disse funksjonene.

 

mix mediebyrå

Mix Mediebyrå

1
Live-chat

Ved å ha en online chat på nettsiden så gir man mulighet til de besøkende å få raske svar på noe de lurer på. Det er mye mer tidseffektivt å chatte enn å sende e-post, og i følge alle statistikker så foretrekker folk flest chat forran e-post når de skal få svar på ting.

 

2
Sosiale medier integrering

Dersom bedriften har tilstedeværelse på diverse sosiale plattformer, så er det lurt å linke til disse på nettsiden for å få økt bevissthet, og for at de besøkende kan sjekke bedriften ut flere steder.

3
Søkefunksjon

Hvis bedriften har en stor nettside med mye informasjon og mange seksjoner, så kan det være lurt å legge inn en søkemotor for å gi de besøkende en enkel mulighet til å finne det de er ute etter.

4
Kontakskjema

contact form mix

Kontaktskjema er åpenbart viktig å ha slik at de besøkende kan kontakte bedriften, og det er en god funksjon å ha for at de besøkende skal legge igjen kontaktinformasjonen sin ved for eksempel nyhetsbrev, gratis e-bok eller deltakelse på webinar.

5
Google Analytisk integrering

google analytics bedrift

Alle bedrifter som har en nettside hvor de vil selge noe eller generere leads bør ha en Google Analytisk-konto integrert for å få gode innsikter. 

Når man har gode dataer å jobbe med gjennom analyseverktøyet til Google, så er det mye lettere å optimalisere nettsiden.

6
Sikkerhet

sikkerthet mix mediebyrå

Det er viktig å sørge for at nettsiden er sikker mot hacker-angrep, og det er også viktig å sikkerhetskopiere innholdet til nettsiden hvis det skulle skje noe.

 

 

Publisert av Mix Media i januar 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *