Fordeler med å samarbeide med oss

Vi er stadig på jakt etter nye samarbeid med andre bedrifter, og har derfor laget en liste med noen av grunnene til at det kan være veldig positivt for bedriften din å jobbe med oss.

1
Tid og penger

 

 

Du får en bedrift som til daglig driver med det digitale til å ta seg av den digitale delen for bedriften din.

 

Dette gjør det lettere for din bedrift å bruke all tid og kapasitet på å fokusere på kjernekompetansen til virksomheten din.

 

Dette gjør at du sparer både tid og penger.

2
Medierådgivning

medierådgivning mix mediebyrå

Når du vurderer å annonsere i forskjellige mediekanaler, eller kanskje har en plan om å få bygget en mobilapplikasjon eller andre nye ting for bedriften, så vil du kunne få rådgivning, meninger og tips i fra oss.

3
Du får frigjort mye kapasitet

Når du “outsourcer” den digitale delen til et byrå som spesialiserer seg på det, så vil du kunne fått frigjort mye kapasitet i virksomheten din til å heller bruke det på andre ting. Når du sender jobben til vårt byrå så har du også alt under et tak og du slipper å fylle opp dine egne lokaler med ansatte som kan gjøre jobben.

4
Få analyserapporter

analyserapport mix mediebyrå

Når vi styrer nettsider på vegne av bedrifter, så kan vi komme med rapporter én gang i uken, hver 14. dag eller én gang i måneden (basert på hva bedriften ønsker). 

 

Rapportene vil inneholde blant annet:

 

  • Hvor mange besøkende nettsiden får

  • Hvilke seksjoner på nettstedet som får flest klikk

  • Fluktfrekvens, hvor mange prosen av de som kommer innom forlater nettstedet uten å gjøre noe

  • Gjennomsnittlig tid brukt inne på nettsiden

  • Hvor kommer brukerne fra? Organisk søk, betalt annonsering, gjennom facebook, referrerende trafikk o.l

  • Hvilke enheter blir brukt når de er på siden? Desktop, tablet, mobil?

  • Lokasjon, hvilke land eller by er de besøkende i?

5
Søkemotoroptimalisering

Når man har bygget en nettside så vil man at den skal bli funnet av relevante kunder. 

 

hjemmeside bedrift

 

Da må man sørge for at nettsiden blir indeksert i søkemotorer som Google, og man vil videre at innholdet på nettsiden skal være søkemotoroptimalisert slik at den kommer høyt opp på søkeresultatlistene under de søkeordene som kundene dine bruker. 

 

Når vi bygger nettsider for bedrifter så kan vi sørge for at den blir optimalisert slik at den oppnår autoritet og relevans i søkemotorene.

6
Konverteringsfrekvensoptimalisering

Når man har bygget en nettside som får mye trafikk enten gjennom betalte annonseringer eller på en organisk måte gjennom at man har søkemotoroptimalisert nettsiden, så vil man at de besøkende skal utføre ønskede handlinger når de først er inne på nettstedet. 

 

konverteringsoptimalisering bedrift

 

Her hjelper vi bedrifter ved at vi sørger for at nettsiden er oversiktlig og brukervennlig, slik at de besøkende lett kan finne frem til det de er ute etter, og vi sørger for at nettsiden får en så høy konverteringsprosent som mulig. 

7
Bedre avkastning på annonseringene dine

annonsering mix mediebyrå

Når vi annonserer på vegne av bedrifter i Google eller i sosiale medier, så gjennomfører vi en søkeordanalyse og lager en strategi for at kampanjene skal være så vellykket som mulig. 

8
Få profesjonelle bedriftsprofiler

Vi lager profesjonelle profiler for bedrifter på Facebook, Google og andre sosiale plattformer.

 

Når vi har laget de ferdig så kan vi enten tilby å drifte de videre på vegne av bedriften, eller vi kan utdele administrasjonsrettighetene til bedriften slik at de kan gjøre det selv.

 

Hvis de velger å gjøre det selv så kan vi være hjelpsomme med rådgivning og lett kursing.

9
Få en sterkere merkevare på internett

Når vi samarbeider med bedrifter så kan vi bidra med å bygge merkevaren gjennom utbygging og design av digitale plattformer for bedriften, og grafisk design av logo og andre digitale tjenester som kan bygge en sterk og familiær merkevare for bedriften.

10
Bygg sterkere kundeforhold

kundeforhold mix mediebyrå

Vi har flere digitale tjenester som kan bygge en sterkere bro mellom bedriften og kundene. Det kan for eksempel være gjennom en mobilapplikasjon med lojalitetsprogram og kuponger, nettsider med gode kommunikasjonsmuligheter og bedriftsprofiler med engasjerende kampanjer.

11
Ha en jevn dialog med oss

dialog mix mediebyrå

Når vi jobber med bedrifter så kan vi holde jevne oppdateringer og rapporteringer med forskjellige dataer som gir en god innsikt i hvordan bedriften presterer på den digitale fronten.

12
Bli mer fleksibel

Når bedriften samarbeider med oss så blir den mer fleksibel med tanke på mulighetene for å bygge merkevare, markedsføre og kommunisere over internett. Det tar også kortere tid å gjøre større endringer på nettsiden, mobilapplikasjonen eller andre plattformer som bedriften har fått bygd, siden vårt byrå består av konsulenter som er rutinerte og raske på den tekniske biten.

 

Dette gjør at bedriften raskt kan prøve nye ting, og siden vi har en variert digital kompetanse, så vil det være mange kreative muligheter. 

13
Vær oppdatert

mix mediebyrå bedrift oppdatert

Vi følger hele tiden med på nye trender i markedet, og hva som kan bli brukt av innovative verktøy for å være bedre på nett.

 

Vi er raskt ute når det er nye plattformer som bedriften kan dra positiv nytte av, og vi vil da komme med forslag til nye strategier.

14
Få rabatt på kursing

Alle bedriftene som vi har mediebyråavtale med får en billigere pris for at vi skal komme inn til bedriften og holde kurs eller seminar. 

15
Vær med på noe positivt

miljøengasjement

Vi har vårt miljøengasjement “Mix Miljø”, hvor vi prøver å få flest mulig bedrifter til å gå i fra miljøskadelige papirannonseringer og over til digitale løsninger. 

 

Vi oppfordrer også bedrifter som vi samarbeider med om å vise til Mix Miljø gjennom nettsiden eller andre plasser, hvor vi da deler ut et sertifikat for å øke bevisstheten rundt engasjementet vårt.

 

I tillegg til dette så donerer vi årlig vekk 5% av inntektene våre til forskjellige miljøtiltak.